Actueel

” alt=”De kracht van: 3D laserscanning”>

De kracht van: 3D laserscanning

  • 3Dlaserscanning

Wilt u een aanpassing en/of modificatie van een bestaande installatie doorvoeren? Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de bestaande installatie is het belangrijk om eerst alle details goed in kaart te brengen met 3D scanning. Waarom een 3D laserscanner zo belangrijk is? En wat het voor u oplevert? Dat leest u in onderstaand artikel. 

Read more
” alt=”De kracht van de fitness-for-service methode”>

De kracht van de fitness-for-service methode

  • AssetIntegrity
  • FitnessForService

Zijn uw verouderde drukvaten of leidingwerk geïnspecteerd en vallen de bevindingen tegen? Laat de sterkte toetsen volgens de Fitness-for-Service methode! Hiermee is vaak nog aan te tonen dat de installatie voldoende veilig is voor ingebruikname.

Voor bestaande installaties voert Stemar Engineering Alkmaar regelmatig Fitness-for-Service (FFS) berekeningen uit. In dit artikel leggen we graag uit wat u kunt verwachten en hoe u zich zo goed mogelijk kunt voorbereiden op FFS.

Read more
” alt=”Stemar zet stappen richting de toekomst”>

Stemar zet stappen richting de toekomst

  • Stemar

Inmiddels bestaat Stemar Engineering alweer meer dan 45 jaar. De afgelopen tijd heeft Stemar niet stilgezeten. Naast dat onze specialisten zich in hun werkgebied blijven ontwikkelen, ontwikkelen we ook als bedrijf. Om professionele stappen richting de toekomst te zetten, hebben we een nieuwe uitstraling ontwikkeld passend bij onze toekomstvisie.

Read more
Bel ons 072 561 52 54