Actueel

” alt=”Ontmoet Stemar tijdens de ‘Kom binnen bij bedrijven dagen’”>

Ontmoet Stemar tijdens de ‘Kom binnen bij bedrijven dagen’

Op zaterdag 25 maart van 10:00-14:00 uur vertegenwoordigen Mark en Lennard Stemar bij SEW Energy  voor de ‘Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen’. Zien we jou ook?

Read more
” alt=”De kracht van Naseem: “Van Stage,  naar zomerbaantje, naar inmiddels Senior Stress Engineer.””>

De kracht van Naseem: “Van Stage,  naar zomerbaantje, naar inmiddels Senior Stress Engineer.”

Naseem is Senior Stress Engineer bij Stemar. Hij startte zijn Stemar carrière als stagiair, waarnaar hij een zomerbaantje kreeg. Tussendoor heeft hij bij andere bedrijven gewerkt en heeft hij een vervolgopleiding gedaan. Inmiddels is hij alweer jaren vast in dienst bij Stemar. Wat volgens hem de kracht van Stemar is en hoe hij de toekomst van Techniek voor zich ziet? Je leest het in dit artikel.

Read more
” alt=”De kracht van stagelopen bij Stemar; Janick vertelt.”>

De kracht van stagelopen bij Stemar; Janick vertelt.

Stage lopen bij Stemar Engineering bureau in Alkmaar? Janick Heilijgers vertelt er alles over. Hoe hij van VMBO techniek naar HBO ‘Mechanical Engineering’ aan de HvA is gegaan en ondertussen model is. Lees het nieuwe artikel.

Read more
” alt=”Vacature: Senior Structural Engineer”>

Vacature: Senior Structural Engineer

Ben jij een Staalconstructeur of Structural Engineer en zoek je een nieuwe uitdaging als baan? Stemar Engineering heeft een openstaande vacature. We zijn een onafhankelijk ingenieursbureau gevestigd in Alkmaar. Met de disciplines Structural, Piping, Static Equipment, Hoisting Equipment en Machine Design in huis.

Read more
” alt=”De kracht van Sjef: “Van tekenaar, naar regelaar, al bijna 43 jaar in dienst bij Stemar Engineering.””>

De kracht van Sjef: “Van tekenaar, naar regelaar, al bijna 43 jaar in dienst bij Stemar Engineering.”

In het 45-jarige bestaan van Stemar hebben we als bedrijf en in de technische industrie veel ontwikkelingen doorgemaakt. Iemand die als geen ander daarover kan vertellen is Senior Mechanical Engineer, Sjef, die al bijna 43 jaar voor Stemar werkt. We spreken hem over zijn ervaring, vroeger en de toekomst van de techniek.

Read more
” alt=”De kracht van: 3D laserscanning”>

De kracht van: 3D laserscanning

  • 3Dlaserscanning

Wilt u een aanpassing en/of modificatie van een bestaande installatie doorvoeren? Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de bestaande installatie is het belangrijk om eerst alle details goed in kaart te brengen met 3D scanning. Waarom een 3D laserscanner zo belangrijk is? En wat het voor u oplevert? Dat leest u in onderstaand artikel. 

Read more
” alt=”De kracht van de fitness-for-service methode”>

De kracht van de fitness-for-service methode

  • AssetIntegrity
  • FitnessForService

Zijn uw verouderde drukvaten of leidingwerk geïnspecteerd en vallen de bevindingen tegen? Laat de sterkte toetsen volgens de Fitness-for-Service methode! Hiermee is vaak nog aan te tonen dat de installatie voldoende veilig is voor ingebruikname.

Voor bestaande installaties voert Stemar Engineering Alkmaar regelmatig Fitness-for-Service (FFS) berekeningen uit. In dit artikel leggen we graag uit wat u kunt verwachten en hoe u zich zo goed mogelijk kunt voorbereiden op FFS.

Read more
” alt=”Stemar zet stappen richting de toekomst”>

Stemar zet stappen richting de toekomst

  • Stemar

Inmiddels bestaat Stemar Engineering alweer meer dan 45 jaar. De afgelopen tijd heeft Stemar niet stilgezeten. Naast dat onze specialisten zich in hun werkgebied blijven ontwikkelen, ontwikkelen we ook als bedrijf. Om professionele stappen richting de toekomst te zetten, hebben we een nieuwe uitstraling ontwikkeld passend bij onze toekomstvisie.

Read more
Bel ons 072 561 52 54