Ontmoet Stemar tijdens de ‘Kom binnen bij bedrijven dagen’

Tussen maandag 20 en zaterdag 25 maart openen bedrijven in Noord-Holland Noord weer massaal de deuren tijdens de ‘Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen’. Vanuit Stemar zijn we zaterdag 25 maart aanwezig bij één van onze klanten, SEW Energy, te Broek op Langedijk. Zien we jou daar ook?

Lees meer over wat je kunt verwachten en vind alle praktische informatie.

 

Over de ‘Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen’

Het initiatief ‘Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen’ is een open bedrijvenweek om mensen uit de regio kennis te laten maken met de ondernemingen in de buurt. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om leerlingen en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien.

Dit kun je verwachten

Op zaterdag 25 maart van 10:00-14:00 uur vertegenwoordigen Mark Rood en Lennard Frinking vanuit Stemar bij SEW Energy voor de ‘Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen’. In samenwerking met SEW Energy, één van onze vooraanstaande klanten, en andere partijen, hopen we de mensen naar één plek te krijgen om het totale proces van idee tot product binnen engineering uit te dragen.

Tijdens deze dag laten we zien wat er komt kijken bij het engineeren en ontwerpen van grote industriële installaties. Zo zijn we aanwezig met onze 3D laserscanner om te laten zien hoe we er – samen met SEW Energy – voor zorgen dat leidingwerk in één keer op maat gemaakt wordt. Daarnaast geven we een inkijk in de diversiteit aan projecten, waar wij onze kennis en kunde aan hebben bijgedragen.

We laten zien wat we allemaal doen. Van engineering bij projecten tot 3D scanning en nog veel meer. Met als doel geïnteresseerden kennis te laten maken met Stemar. Daarnaast willen we ook de arbeidsmarkt een kans bieden om inzicht te geven in wat onze werkzaamheden inhouden.

Zien wij je op 25 maart tussen 10:00-14:00 uur? Wij zouden het op prijs stellen als je jezelf inschrijft, dan weten wij hoeveel mensen we kunnen verwachten. Je kunt je inschrijven via deze link.

Datum en tijd:
25 maart 2023
10:00-14:00 uur

Locatie:
SEW Energy
Aalbos 6
1721 PL
Broek op Langedijk

Let op: Het kantoor van STEMAR is die dag DICHT. We verwelkomen je graag op bovenstaande locatie!

Op zoek naar een stage of baan binnen werktuigbouwkunde in Noord-Holland?

Ben je op zoek naar een stage, leerplek of betaalde baan binnen de engineering/werktuigbouwkunde in Noord-Holland? Bij Stemar hebben we divers werk te bieden. Stemar Engineering is een onafhankelijk werktuigbouwkundig ingenieursbureau gevestigd aan de Berenkoog 32 in Alkmaar. Voor deze gelegenheid presenteren wij ons bij een goede klant en relatie SEW Energy in Broek op Langedijk. Met ons team van 15 ingenieurs ontwerpen wij oplossingen voor grote multinationals en hun toeleveranciers in de proces- en energiesector. Onze expertisegebieden zijn drukvaten, leidingwerk, hijsmiddelen, machinebouw en staalconstructies.

Maak kennis met de collega’s van Stemar tijdens de ‘Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen’ bij SEW Energy. Ben je 25 maart niet in de gelegenheid om te komen, maar wel geïnteresseerd in Stemar? Neem dan contact met ons op.

Openstaande vacatures

word een kracht van stemar

Tekla staalconstructeur

Fulltime – Alkmaar

Bent u een Tekla staalconstructeur en zoekt u een nieuwe uitdaging? Stemar Engineering heeft een openstaande vacature. We zijn een onafhankelijk ingenieursbureau gevestigd in Alkmaar. Met de disciplines Structural, Piping, Static Equipment, Hoisting Equipment en Machine Design in huis. Lees meer over de vacature.

Ervaren constructeur werktuigbouw CAD

Fulltime – Alkmaar

Bent u een ervaren constructeur werktuigbouw CAD en zoekt u een nieuwe uitdaging? Stemar Engineering heeft een openstaande vacature. We zijn een onafhankelijk ingenieursbureau gevestigd in Alkmaar met de disciplines Structural, Piping, Static Equipment, Hoisting Equipment en Machine Design in huis. Lees meer over de vacature.

Ervaren staalconstructeur Stemar

Fulltime – Alkmaar

Bent u een ervaren staalconstructeur of structural engineer en zoekt u een nieuwe uitdaging? Stemar Engineering heeft een openstaande vacature. We zijn een onafhankelijk ingenieursbureau gevestigd in Alkmaar. Met de disciplines Structural, Piping, Static Equipment, Hoisting Equipment en Machine Design in huis. Lees meer over de vacature.

3D Tekenaar Mechanical-Piping-Structural

Fulltime – Alkmaar

Bent u een (beginnend) 3D Tekenaar Mechanical/Piping/Structural? Stemar Engineering heeft een openstaande vacature. We zijn een onafhankelijk ingenieursbureau gevestigd in Alkmaar. Met de disciplines Structural, Piping, Static Equipment, Hoisting Equipment en Machine Design in huis. Lees meer over de vacature.

Bel ons 072 561 52 54