Vacature: Senior Staalconstructeur / Senior Structural Engineer

Stemar zoekt per direct een nieuwe kracht!

Stemar Engineering is een onafhankelijk ingenieursbureau gevestigd in Alkmaar. Met een team van 16 ingenieurs beoordelen en ontwerpen wij nieuwe en bestaande installaties voor de zware industrie. Wij hebben hiervoor de disciplines Structural, Piping, Static Equipment, Hoisting Equipment en Machine Design in huis.

Wij zijn per direct op zoek naar een  Staalconstructeur / Structural Engineer voor 36-40 uur per week

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opzetten en uitwerken van hoofd- en detailberekeningen van bestaande en nieuwe staalconstructies. Je bedenkt pragmatische oplossingen in overleg met onze 3D ontwerpers. Je maakt hierbij uitvoerig gebruik van eindige-elementenpakketten zoals RFEM en op termijn Ansys. Daarnaast ben je het aanspreekpunt en sparring-partner voor externe klanten en collega- constructeurs. Alle uitgangspunten, resultaten en conclusies worden door jou gedetailleerd vastgelegd in de Nederlandse of Engelse taal.

Minimale eisen

  • Afgerond HBO of TU Bouwkunde, Werktuigbouwkunde of Civiele Techniek het liefst aangevuld met HTI of gelijkwaardig
  • Min. 8 jaar werkervaring waaronder 5 jaar ervaring met het uitvoeren van staalbouwkundige berekeningen
  • Goede kennis van Eurocode 3 en mechanica
  • Accuraat, gestructureerd en in staat om complexe vraagstukken op te delen
  • In bezit van rijbewijs B

Wat biedt Stemar?

Stemar kent als werkgever vele krachten en vindt de werksfeer heel belangrijk. We bieden dan ook een inspirerende, motiverende en enthousiaste werkomgeving. Naast de informele werksfeer en het werkplezier, organiseren we ook diverse teamuitjes om dit extra kracht te geven. We bieden afwisselende projecten, een goede bereikbaarheid en flexibiliteit. Stemar stimuleert ambitie en biedt de kans om je verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen. Uiteraard mag je rekenen op een goede salariëring (€ 3.600 – € 4.800) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij zien je sollicitatie inclusief CV en motivatie graag tegemoet via hrm@stemar.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sjors van Kuipers via T 072 5678014.

 

Wij stellen acquisitie door derden niet op prijs.

Hét ingenieursbureau in Alkmaar: Stemar Engineering

Over Stemar Engineering

Stemar Engineering is een onafhankelijk ingenieursbureau gevestigd in Alkmaar en opgericht in 1975. Wij werken al 46 jaar voor de (zware) industrie, onshore, offshore en constructiebedrijven. Wij onderscheiden ons door een scherp oog voor kwaliteit en veiligheid. De krachtige combinatie van betrouwbaarheid, professionaliteit en samenwerking resulteert in solide oplossingen voor uw project. Op het vlak van de energietransitie is Stemar Engineering ook betrokken bij projecten voor offshore wind en met nieuwe vernuftige concepten. We zijn een dynamisch bedrijf waar hybride werken zich ook tot de mogelijkheden bevindt.

Het laatste nieuws

Wellicht ook interessant voor u
Lees meer
Bel ons 072 561 52 54