Werken bij Stemar Engineering

Bent u op zoek naar een (nieuwe) uitdaging op het gebied van industriële engineering of werktuigbouwkunde? Bij Stemar zijn we continu bezig met ontwikkeling en staan we altijd open voor nieuw talent in ons team.

Wij zien uw sollicitatie inclusief CV en motivatie graag tegemoet via hrm@stemar.com

Vacatures

STEMAR ZOEKT EXTRA KRACHTEN

Tekla staalconstructeur

Fulltime – Alkmaar

Bent u een Tekla staalconstructeur en zoekt u een nieuwe uitdaging? Stemar Engineering heeft een openstaande vacature. We zijn een onafhankelijk ingenieursbureau gevestigd in Alkmaar. Met de disciplines Structural, Piping, Static Equipment, Hoisting Equipment en Machine Design in huis. Lees meer over de vacature.

Ervaren constructeur werktuigbouw CAD

Fulltime – Alkmaar

Bent u een ervaren constructeur werktuigbouw CAD en zoekt u een nieuwe uitdaging? Stemar Engineering heeft een openstaande vacature. We zijn een onafhankelijk ingenieursbureau gevestigd in Alkmaar met de disciplines Structural, Piping, Static Equipment, Hoisting Equipment en Machine Design in huis. Lees meer over de vacature.

Ervaren staalconstructeur

Fulltime – Alkmaar

Bent u een ervaren staalconstructeur of structural engineer en zoekt u een nieuwe uitdaging? Stemar Engineering heeft een openstaande vacature. We zijn een onafhankelijk ingenieursbureau gevestigd in Alkmaar. Met de disciplines Structural, Piping, Static Equipment, Hoisting Equipment en Machine Design in huis. Lees meer over de vacature.

3D Tekenaar Mechanical-Piping-Structural

Fulltime – Alkmaar

Bent u een (beginnend) 3D Tekenaar Mechanical/Piping/Structural? Stemar Engineering heeft een openstaande vacature. We zijn een onafhankelijk ingenieursbureau gevestigd in Alkmaar. Met de disciplines Structural, Piping, Static Equipment, Hoisting Equipment en Machine Design in huis. Lees meer over de vacature.

Balans

De directie van Stemar Engineering streeft naar een goede balans tussen startende en ervaren engineers. Hierbij wordt gezorgd voor voldoende uitdaging, plezier en voldoening in het werk. Middels cursussen en vakbladen worden de kennis en vaardigheden van alle medewerkers up-to-date gehouden en jaarlijks worden functionerings- en beoordelingsgesprekken gevoerd met de leidinggevende. Uiteraard staat de veiligheid, gezondheid en welzijn van onze medewerkers voorop.

 

Opleiding

Een goede constructeur dient de juiste balans weten te vinden tussen theorie en praktijk. De praktijkervaring wordt on-the-job geleerd door veel projecten van collega-constructeurs te volgen en het takenpakket in de loop der tijd op te bouwen. Een goede constructeur beschikt altijd over een theoretische basis. Bij Stemar Engineering beschikken alle constructeurs over minimaal HBO Techniek of HBO Werktuigbouwkunde aangevuld met relevante cursussen en opleidingen. Om de vakkennis op peil te houden is het bedrijf geabonneerd op diverse vakbladen.

 

Starters

Startende engineers krijgen door on-the-job training, externe cursussen en opleidingen voldoende mogelijkheid om zich te ontplooien. Wij vinden het belangrijk dat een startende engineer in het begin van zijn of haar loopbaan veel verschillende constructies van ervaren constructeurs ziet en kan doorgronden. Op die manier dient het “constructeursgevoel” te groeien. Een uitstekende start is het uitwerken van detailtekeningen om de tekenvaardigheden aan te leren en de constructie van de hoofdconstructeur te begrijpen. Om de inventiviteit te ontwikkelen worden kleine constructies zelfstandig door startende engineers opgezet.

 

Constructeurs en rekenaars

Binnen Stemar Engineering is behoefte aan constructeurs voor het ontwerpen van constructies en aan rekenaars die de sterkte en stijfheid van de constructies controleren. Ervaren constructeurs krijgen bij ons de gelegenheid om zelfstandig projecten te draaien, waarbij niet alleen techniek een rol speelt maar ook het budget, de planning en communicatie. Onze projecten zijn zeer gevarieerd en afwisselend.

De rekenaars kunnen bij ons vertrouwen op de beschikbaarheid van de meest moderne gereedschappen voor het uitvoeren van hun werkzaamheden. Dit vak is permanent in ontwikkeling en veelvuldige bijscholing is een must.

Wij staan voor u klaar!

LET’S START NOW

Bent u op zoek naar een (nieuwe) uitdaging op het gebied van Engineering? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wij staan voor u klaar!
Bel ons 072 561 52 54