Stemar zoekt ervaren constructeur werktuigbouw CAD

Stemar Engineering is een onafhankelijk ingenieursbureau gevestigd in Alkmaar. Met een team van 16 ingenieurs beoordelen en ontwerpen wij nieuwe en bestaande installaties voor de (inter-)nationale procesindustrie. Wij hebben hiervoor de disciplines Structural, Piping, Static Equipment, Hoisting Equipment en Machine Design in huis. Wij zien toekomst in onze specialistische kennis gecombineerd met automatisering.

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren constructeur werktuigbouw CAD

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig (laten) opzetten en uitwerken van hoofd- en detailtekeningen van bestaande en nieuwe industriële installaties en constructies. Je bent het eerste aanspreekpunt en sparring-partner voor opdrachtgevers, collega-constructeurs en andere partners in het bouwproces.

Je bedenkt pragmatische oplossingen op gebied van werktuigbouw en kan dit op hoofdlijnen in Inventor ontwerpen en op detailniveau laten uitwerken. Je bent kritisch ten aanzien van de kwaliteit van 2D tekeningen en bent in staat om bij te sturen.

Verder kan je jouw werkzaamheden en die van anderen begroten en is budgetbewaking niet nieuw voor je. Je technische kwaliteit staat voorop, maar je beschikt ook over commerciële zakelijkheid.

Minimale eisen

  • Afgerond HBO Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
  • 8 jaar werkervaring waaronder 5 jaar ervaring met het uitvoeren van industriële engineering
  • Goede kennis van ontwerpcodes
  • Affiniteit met automatisering van engineering en werkprocessen
  • Je kunt je vinden in de competenties Resultaatgericht, Flexibel, Gedisciplineerd, Stressbestendig, Nauwgezet, Vakkundig en Analytisch.
  • In bezit van rijbewijs B

 

Wij bieden

Stemar heeft veel te bieden. In de eerste plaats een informele sfeer waarin het plezierig werken is aan afwisselende projecten en een goede bereikbaarheid. Bovendien bestaat er de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Uiteraard mag je rekenen op een goede salariëring (€ 3.600 – € 5.600) en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij zien je sollicitatie inclusief CV en motivatie graag tegemoet via hrm@stemar.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sjors van Kuipers via 072 5678014. Wij stellen acquisitie door derden niet op prijs.

Hét ingenieursbureau in Alkmaar: Stemar Engineering

Over Stemar Engineering

Stemar Engineering is een onafhankelijk ingenieursbureau gevestigd in Alkmaar en opgericht in 1975. Wij werken al 46 jaar voor de (zware) industrie, onshore, offshore en constructiebedrijven. Wij onderscheiden ons door een scherp oog voor kwaliteit en veiligheid. De krachtige combinatie van betrouwbaarheid, professionaliteit en samenwerking resulteert in solide oplossingen voor uw project. Op het vlak van de energietransitie is Stemar Engineering ook betrokken bij projecten voor offshore wind en met nieuwe vernuftige concepten. We zijn een dynamisch bedrijf waar hybride werken zich ook tot de mogelijkheden bevindt.

Bel ons 072 561 52 54