Tekla staalconstructeur

Stemar Engineering is een onafhankelijk ingenieursbureau gevestigd in Alkmaar. Met een team van 16 ingenieurs beoordelen en ontwerpen wij nieuwe en bestaande installaties voor de (inter-)nationale procesindustrie. Wij hebben hiervoor de disciplines Structural, Piping, Static Equipment, Hoisting Equipment en Machine Design in huis. Wij zien toekomst in onze specialistische kennis gecombineerd met automatisering.

Wij zijn per direct op zoek naar een Tekla staalconstructeur.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opzetten en uitwerken van samenstellings- en detailtekeningen van bestaande en nieuwe staalconstructies. Je bent kennisdrager binnen het bedrijf op het gebied van Tekla Structures. Jouw verantwoordelijkheid voor ontwerpkeuzes passen we aan op basis van jouw kennis en ervaring.

Als Tekla staalconstructeur ben je onderdeel van een multidisciplinair projectteam.

 

Minimale eisen

  • Afgerond HBO of TU Bouwkunde, Werktuigbouwkunde of Civiele Techniek – het liefst aangevuld met HTI of gelijkwaardig.
  •  Minimaal vier jaar werkervaring met staalconstructies waaronder twee jaar ervaring met Tekla Structures. We nodigen meer ervaren staalconstructeurs ook zeker uit om te reageren.
  •  Leergierig op het gebied van engineering in het algemeen en het construeren van staalconstructies in het bijzonder.
  • Affiniteit met automatisering van engineering en werkprocessen.
  •  Je kunt je vinden in de competenties resultaatgericht, flexibel, gedisciplineerd, stressbestendig, nauwgezet, vakkundig en analytisch.
  •  In bezit van rijbewijs B.
  •  Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en het Engels.

 

Wat biedt Stemar?

Stemar heeft veel te bieden. In de eerste plaats een informele sfeer waarin het plezierig werken is aan afwisselende projecten en een goede bereikbaarheid. Bovendien bestaat er de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Uiteraard mag je rekenen op een goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij zien je sollicitatie inclusief CV en motivatie graag tegemoet via hrm@stemar.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sjors van Kuipers via T 072 5678014.

Wij stellen acquisitie door derden niet op prijs.

Hét ingenieursbureau in Alkmaar: Stemar Engineering

Over Stemar Engineering

Stemar Engineering is een onafhankelijk ingenieursbureau gevestigd in Alkmaar en opgericht in 1975. Wij werken al 46 jaar voor de (zware) industrie, onshore, offshore en constructiebedrijven. Wij onderscheiden ons door een scherp oog voor kwaliteit en veiligheid. De krachtige combinatie van betrouwbaarheid, professionaliteit en samenwerking resulteert in solide oplossingen voor uw project. Op het vlak van de energietransitie is Stemar Engineering ook betrokken bij projecten voor offshore wind en met nieuwe vernuftige concepten. We zijn een dynamisch bedrijf waar hybride werken zich ook tot de mogelijkheden bevindt.

Bel ons 072 561 52 54