3D Tekenaar Mechanical-Piping-Structural

Stemar Engineering is een onafhankelijk ingenieursbureau gevestigd in Alkmaar. Met een team van 16 ingenieurs beoordelen en ontwerpen wij nieuwe en bestaande installaties voor de (inter-)nationale procesindustrie. Wij hebben hiervoor de disciplines Structural, Piping, Static Equipment, Hoisting Equipment en Machine Design in huis. Wij zien toekomst in onze specialistische kennis gecombineerd met automatisering.

Wij zijn per direct op zoek naar een (Beginnend) 3D Designer Mechanical/Piping/Structural voor 36-40 uur per week

Functieomschrijving

Je maakt 3D ontwerpen van bestaande en nieuwe staalconstructies en installaties in Autodesk Inventor. Je gaat leren om complete engineeringpakketten te maken op gebied van Mechanical, Piping, Static Equipment en Structural. Je leert om te construeren in industriële omgevingen en zult ook regelmatig naar locatie gaan om de bestaande omgeving in te scannen met een 3D laserscanner.

Minimale eisen

  • Afgerond MBO of HBO Werktuigbouwkunde, Bouwkunde of Civiele Techniek in een constructieve richting
  • Kennis van fabricage- en montagetechnieken
  • In staat om helder te communiceren over engineering in het Nederlands en Engels
  • Je kunt je vinden in de competenties resultaatgericht, flexibel, stressbestendig, nauwgezet, vakkundig, analytisch en samenwerkend.
  • In bezit van rijbewijs B

Aanvullende pre’s

  • Werkervaring met tekenen of ontwerpen van staalconstructies en/of zware machines
  • Ervaring met Inventor of vergelijkbare software
  • Affiniteit met automatisering

Wij bieden

Stemar heeft veel te bieden. In de eerste plaats een informele sfeer waarin het plezierig werken is aan afwisselende projecten en een goede bereikbaarheid. Bovendien bestaat er de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Uiteraard mag je rekenen op een goede salariëring (€ 2.600 – € 3.700) en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij zien je sollicitatie inclusief CV en motivatie graag tegemoet via hrm@stemar.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sjors van Kuipers via 072 5678014.

Wij stellen acquisitie door derden niet op prijs.

Download hier de vacature in pdf

Hét ingenieursbureau in Alkmaar: Stemar Engineering

Over Stemar Engineering

Stemar Engineering is een onafhankelijk ingenieursbureau gevestigd in Alkmaar en opgericht in 1975. Wij werken al 46 jaar voor de (zware) industrie, onshore, offshore en constructiebedrijven. Wij onderscheiden ons door een scherp oog voor kwaliteit en veiligheid. De krachtige combinatie van betrouwbaarheid, professionaliteit en samenwerking resulteert in solide oplossingen voor uw project. Op het vlak van de energietransitie is Stemar Engineering ook betrokken bij projecten voor offshore wind en met nieuwe vernuftige concepten. We zijn een dynamisch bedrijf waar hybride werken zich ook tot de mogelijkheden bevindt.

Bel ons 072 561 52 54